U-Mass Gunness Room 6 Lab Renovations

The project consists of a renovation of an existing laboratory space in the Gunness Building at UMA. The existing laboratory space will be remodeled to house a wave tank/structure and associated piping and pump that will be installed by UMA. The renovation will allow for the installation of the owner provided equipment. The work will include demolition of the outside wall to install a new door and rebuild a portion of the wall. Special storm windows will be added to filter out UV rays. The existing bars on the windows will be remove. All new MEP systems will be provided, and some will be connected to the existing building systems. A rail system will be provided for hoisting equipment. A new sink and counter will be provided. Filed-Subs Plumbing, HVAC, Electrical.
  Specs (click to expand/collapse)
Order this section, price will be calculated by SQFT
This is available for download to registered users. Log in now
Order files below, price will be calculated by SQFT
Name Date Size
- Notice to Contractors 7/19/2019 305.8 KB
- Specs 7/19/2019 15.1 MB
untitled 7/19/2019 13.9 KB